Ha començat la campanya i ja em teniu, com a la major part dels candidats i candidates, corrent per Catalunya amunt i avall (Berga, Ulldecona, Súria, Gelida, Vic, Mediona, Mollerussa, Tossa de Mar i altres poblacions dels dos Vallès, fires, fàbriques, mitjans de comunicació…).

Les companyes i els companys socialistes m’acompanyen en les visites als pobles i les passejades per fires i trobades. porto un munt de quilòmetres i n’hauré de fer encara molts més, però a mi no em cansa el contacte amb la gent; tot el contrari, em sembla un privilegi anar d’una punta a l’altra del país i poder intercanviar opinions amb persones desconegudes.

Una campanya com aquesta és una magnífica ocasió per conèixer millor el país i la gent, i per saber de primera mà quines són les preocupacions de l’electorat. N’havia fet moltes de campanyes, la majoria com a candidata a l’alcaldia de la meva ciutat, però en aquesta les observacions, les preguntes i els neguits que m’expressa la gent són molt més diversos. Sento l’estimació i l’escalf de moltes persones i percebo una qüestió que no reflecteixen les enquestes: la majoria de catalans coneix i valora l’acció dels dos governs catalanistes i de progrés que han dirigit la Generalitat en els darrers set anys. Hi haurà qui voldrà minimitzar, o fins i tot menysprear, aquesta acció, però és obvi que la majoria sap valorar la qualitat de l’atenció a les persones, la millora de les infrastructures i dels equipaments, l’increment de serveis públics… Evidentment, també apareix amb freqüència el tema de la dificultat de trobar feina, dels efectes d’estar molts mesos a l’atur. Per això m’entenen tan bé quan insisteixo que els socialistes som la garantia de progrés, o sigui la garantia que no deixarem enrere els qui més pateixen la crisi, que no renunciarem mai a aconseguir una societat més justa i més cohesionada. Som la garantia d’un futur millor per a tots.

Anuncis

Un pensament sobre “

 1. Estela del Rosario i Calaf

  Benvolguda Montserrat,

  Em presento: em dic Estela i sóc de Barcelona, però visc a Gandesa des de fa un any.

  Et voldria demanar una cosa, que penso que és molt important per les persones que vivim i estimem les Terres de l’Ebre: que el PSC rebutgi fermament la construcció d’un cementiri nuclear a Ascó.

  M’agradaria que el PSC, tant si al final pot governar com si no, lluités contra l’establiment d’aquest cementiri a Ascó, ja que de debò que això seria molt negatiu per totes les persones que vivim a les Terres de l’Ebre (a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre o el Motsià) i per les futures generacions.

  L’establiment d’aquest cementiri de tots els residus nuclears de l’estat a Ascó suposaria la pèrdua de molts llocs de treball a l’agricultura-alimentació i al turisme i, per suposat, és nefast per al medi ambient.

  Si es construeix el cementiri, ningú no voldrà comprar els productes agraris i alimentaris de la zona, i ningú no voldrà venir a visitar aquestes comarques. Tindrem els residus durant anys i panys i això afectarà moltes generacions futures.

  Em sap greu molestar-te, però és que és un tema que em preocupa intensament.

  Moltes gràcies per la teva atenció,

  Estela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s