Ara toca guanyar Barcelona el 22 de maig

Quan em vaig presentar per encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions municipals de Barcelona vaig fer-ho en el convenciment de que calia una renovació en profunditat de la oferta socialista per tal de refer els llaços amb molts sectors socials que s’han anat desentenent de les nostres propostes. Vaig dir que el sol fet de les primàries suposava un bri d’obertura en el funcionament dels partits i que  estava convençuda que Barcelona viuria aquest procés com un enriquiment de la vida social. Crec que ha estat així.

Fotografia de Lara Jaruchik

El procés de primàries a Barcelona va acabar el dia 19 de febrer amb les votacions dels militants i simpatitzants i amb el resultat ja conegut. Fins i tot sabent que no hem guanyat, tornaria a presentar-me. L’haver fet possible un procés radicalment democràtic com és el de les primàries (que cap altra formació política practica) i la mobilització que ha comportat en el sí del PSC de Barcelona, em confirma que era un pas que calia fer per convicció i coherència.

Aquest és un camí en què caldrà aprofundir en el futur. Amb les persones que m’han acompanyat en el procés de primàries seguirem treballant per tal de fer del nostre partit una organització més democràtica i participativa, més oberta a la societat i més permeable als debats socials.

Temps hi haurà per fer-ho, però ara tenim una altra prioritat: Ara toca guanyar el dia 22 de maig.

Com a socialistes que estimem Barcelona volem que Jordi Hereu revalidi l’alcaldia i col·laborarem en aconseguir-ho. Que ningú ho dubti: És el nostre candidat i representa el projecte en què creiem.

Correspon als responsables de la Federació de Barcelona crear els espais per tal que els militants i simpatitzants puguin participar i sentir-se part activa de la campanya. En la mesura en què aquests espais siguin amplis i acollidors estic segura que la participació serà més gran i els resultats millors. El 22 de maig ens hi juguem molt.

Anuncis

3 pensaments sobre “Ara toca guanyar Barcelona el 22 de maig

 1. rosa ma flores piqué

  Per guanyar el 22 de maig a Barcelona s’han de canviar moltes coses i fer una politica de proximitat a els barris. Domés sentim al ajuntament en època d’eleccions i hi han tantes coses que es podrien fer des-de l’ajuntament amb la col.laboració del veïns! domés que no tenim l’oportunitat de parlar amb els responsables per exposar-les, i mitjançant el web de Barcelona domés tens una resposta automatica però cap solució.

 2. albert pinyol i agelet

  Apreciada Sra. Tura

  Avui vostè ha defensat que cal canviar la constitució per a encabir els catalans dins una cosa estranya anomenada Espanya.
  Em pot dir de manera sensata, emfatitzo i reitero la paraula sensata, com es pot aconseguir això que vostè ha defensat?
  Jo a vostè la tenia com una de les persones menys insensates de les màfies polítiques que proliferen al nostre país -perdoni per anomenar les coses pel seu nom-. Però veig que l’havia errada de bon principi.
  Personalment, quan jo he de defensar un argument indefensable, ni ho intento: perdria el temps i la credibilitat. Per sort, encara en tinc.
  Albert PINYOL

 3. Retroenllaç: Ara toca guanyar Barcelona el 22 de maig |xcat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s